Πως Δρα

Η σύνθεση του OtiCurant έχει πολυεπίπεδη δράση και βοηθά σε πολλά σημεία.

Το γαλακτικό οξύ μειώνει το pH στο εσωτερικό του αυτιού και με αυτό τον τρόπο αναστέλλεται  ο πολλαπλασιασμός των ζυμών και μικροβίων που δημιουργούν προβλήματα.

Ο καολίνης είναι ένα ορυκτό με έντονη απορροφητική δράση. Η χρήση του βοηθά στη δέσμευση του νερού και των διαφορών ουσιών που παράγονται στο αυτί και η συσσώρευση τους δημιουργεί κυψελίδα.

Η λακτόζη δρα συνεπικουρικά με τον καολίνη στη δέσμευση του νερού και την απομάκρυνση της υγρασίας από το αυτί.

Η L-φουκόζη αποτρέπει την προσκόλληση βακτηρίων στα επιθηλιακά κύτταρα του αυτιού.

Το BIOECOLIA είναι ένα πατενταρισμένο μίγμα α-γλυκανών, οι οποίες βοηθούν την ανάπτυξη των καλών μικροοργανισμών εις βάρος των παθογόνων μικροοργανισμών. Δημιουργείται έτσι ένα ευνοϊκό μικροπεριβάλλον στον ακουστικό πόρο.

Ο συνδυασμός όλων των συστατικών θα καθαρίσει το αυτί και κυρίως θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον χωρίς υγρασία και με χαμηλό pH, ακατάλληλο για την ανάπτυξη μικροοργανισμών που δημιουργούν προβλήματα.

Γιατί να δώσω OtiCurant στο ζώο μου;

Η υγρασία μετά το μπάνιο είναι το καλύτερο περιβάλλον για την ανάπτυξη ζυμών, μυκήτων και άλλων μικροοργανισμών που θα δημιουργήσουν κάποιου είδους βλάβη στο αυτί.Το OtiCurant έχει ως στόχο να αποτρέψει τους παράγοντες αυτούς από το να προκαλέσουν βλάβη, είτε απλώς δυσοσμία, είτε ωτίτιδα με πόνο, ωτικό σμήγμα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search